Company presentation in English

Klizna drvena vrata

Klizna drvena vrata su korisna kod pregrađivanja raznih prostora zbog želje za smanjenim prostorom, skrivanjem neželjenih pogleda ... Nudimo drvena klizna vrata raznog dizajna. Vrata mogu biti s više ili manje stakla, s ukopnim ručkama , s mogućnošću ključanja. U mogućnosti smo ponuditi izo staklo raznih debljina, staklo s pjeskarenim motivima po želji kao i staklo u boji, tako da se vrata mogu prilagoditi svakom prostoru....

 

Drvena klizna vrata mogu biti nadgradna ( znači da imaju svoju vidljivu aluminijsku vodilicu koja je poslije zatvara s drvenom blendom ) ili da se prije pripremi tzv.kazeta u zidu za spremanje vrata. Nudimo aluminijske vodilice Solido ili HElm koje su bešumne, imaju metalne nosače vrata, zaustavljače i mogućnost podešavanja već montiranih vrata.

Ovaj sistem vodilica ne traži donju vodilicu tako da nema potrebe za bušenjem već završenog poda u kući. Također, nudimo i varijante preklopno kliznih drvenih vrata ( sistem harmonike), kao i vanjska, balkonska klizna drvena vrata.

Sva drvena klizna vrata nudimo od masiva hrasta, jasena, smreke, ariša, kao i furnirana vrata s ispunom od papirnatog saća. Sva klizna drvena vrata možemo prilagoditi vašim željama i prostoru , jer ponuda naše drvene stolarije je isključivo po mjeri.

Na slici su drvena klizna dvokrilna vrata s dizajnom s letvicama, opcijom ključanja, te su izrađena od masiva ariša i bojana u akrilnu boju.

Kontakt Info

Stolarija Rončević
izrada namještaja i drvene stolarije po mjeri

V. Nazora 52, Trenkovo
34330 Velika

e-mail: info@stolarija-roncevic.hr

tel: 098 903 41 29
fax: 034 246 230